Handelsbetingelser

Kontaktoplysninger

Bogcaféen Halmtorvet

Halmtorvet 54, st th

1700 København V

Tlf. 50322020

post @ bogcafeenhalmtorvet.org

CVR-nr: 36669233

Åbningstider : Torsdag og fredag kl. 16 - 20 og lørdag kl. 12 - 17

Bestilling og betaling

Alle priser som ses på hjemmesiden er i danske kroner. Fragt tilføjes ved betaling.

Ved betaling online: Beløbet trækkes først fra din konto når bestillingen er bekræftet, hvilket sker i løbet af nærmeste åbningsdag.

Ved kontant betaling: Dette forgår i Bogcaféens åbningstider, og kan foregår igennem kontanter eller mobilepay.

Når din bestilling er bekræftet og afsendt modtager du en mail om levering.

I tilfælde af at et produkt ikke er tilgængeligt på bekræftelsestidspunktet bliver du informeret om dette og ingen penge bliver trukket.

Bemærk at hvis en vare ikke længere er på lager kan vi ikke garantere genopfyldning.

Levering og forsendelse

Levering forgår med PostNord, og der leveres til hele landet til nærmeste posthus. Leveringen tager 7 arbejdsdage efter forsendelse og koster 50 kroner.

Produkter afsendes hver onsdag i ugen, og leveringstid gælder fra følgende hverdag.

Produkter kan som alternativ også afhentes i Bogcaféens åbningstider.

Produkters stand varierer, men er beskrevet som ”ny,” ”som ny,” ”lidt sildt” og ”slidt.” Produktet kan beses i Bogcaféens åbningstider.

Fortrydelsesret og returret

Når du handler på nettet, har du også den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare.

For at fortryde dit køb skal du kontakte Bogcaféen og informere om at du vil fortryde og retunere købet. Herefter skal du sende varen tilbage, senest 14 dage senere. Når varen er modtaget i den stand den blev solgt i, bliver dit beløb tilbagebetalt. Køber betaler selv evt. fragt ved brug af fortrydelsesretten.